Gemeente wil toch vol inzetten op mega windturbines!

De coalitie verklaarde bij monde van Wilco Pelgrom in juni 2022 nog: “Over 1 ding waren we het snel eens: geen hoge windturbines in Bronckhorst.”
En nu? De gemeente wil Bronckhorst tòch vol gaan zetten met mega windturbines! Dus weg met de eerdere beperking van 1 locatie en weg met de beperking van de hoogte.
Een verbijsterend harde koerswijziging! En een onbegrijpelijke knieval naar het oude regime van (provinciale) GroenLinks en een schoffering van boer en burger die met het massaal stemmen op BBB een heel duidelijk signaal afgaven.

Dit mag niet geruisloos voorbijgaan, dus zegt het voort: op donderdag 1 juni 2023 start om 20.50 uur in de Raadzaal (tafel nummer 4) de Politieke avond over de Routekaart Energieneutraal Bronckhorst. Zien we u ook in het Gemeentehuis om de politiek duidelijk te maken dat dit onacceptabel is? Heel graag tot dan.

Meer informatie over de opzet van de Politieke avond vindt u hier.

Geef een reactie