Landgoed Keppel en Green Trust komen beloftes niet na

Op 3 maart jl. organiseerden Landgoed Keppel en Green Trust een digitale informatieavond over hun initiatief Windpark Doetinchem. Toegezegd was dat alle antwoorden op vragen uit de chat en een opname van die avond uiterlijk half maart 2021 op hun website zouden worden geplaatst.
Tot op heden is dat echter niet gebeurd. En dus hebben we vorige week deze mail gestuurd naar Green Trust en wethouder Langeveld van Doetinchem. Hierin vragen wij de partijen om hun beloftes na te komen en de tijdplanning met eenzelfde vertragingsperiode naar achteren bij te stellen.
Daarnaast meldden we ons bezwaar tegen de ‘onafhankelijk’ gesprekleider die is aangesteld, zonder goedkeuring van de omwonenden zoals was afgesproken.
Grijpt wethouder Frans Langeveld in om deze valse start te corrigeren?